By No Comments

 

Aangepaste openingstijden:
Van dinsdag 24 t/m woensdag 1 januari zijn wij gesloten i.v.m. de feestdagen.
Wij heten u donderdag 2 januari weer van harte welkom.

Beste bezoeker van onze website. Wij kijken nu aan het einde van het jaar 2019 terug op vele mooie momenten. In Lunet Werkcafé wordt veel met elkaar gedeeld. Het is zowel voor vele bezoekers als voor onze teamleden een verlengde huiskamer.

Steeds meer mensen weten de weg naar Lunet Werkcafé te vinden. Het mooie is de diversiteit aan mensen die een bezoek brengen, het voorziet in vele verschillende behoeften.

Wij bieden een veilige en laagdrempelige werkervaringsplek voor onze teamleden. Steeds meer studenten en professionals komen bij ons om te flexwerken. Ze genieten van een heerlijk kop koffie, van de huiselijke sfeer, een goede internet verbinding en het persoonlijke en menselijke contact. Ook zien wij steeds meer gezinnen, vrienden en stelletjes. Ze spelen een spelletje of kruipen lekker op de bank. Daarnaast zien we een steeds maar groeiende stamtafel. Een vaste groep mensen die meerdere keren per week langs komen om elkaar te ontmoeten en een gezellig gesprek te hebben of juist even een luisterend oor nodig hebben.

Vanuit dat contact met elkaar zie je ook dat er leuke nieuwe initiatieven ontstaan. Zo werd er gezamenlijk gekeken naar wedstrijden van de Nederlandse vrouwen, is er een echte pakjesavond georganiseerd waar het sinterklaasspel gespeeld werd en blijkt al vanaf het begin ‘het laatste vrijdag van de maand driegangen diner’ een groot succes! Bij het laatste diner was de gehele zaak gevuld en hadden wij met 36 bezoekers letterlijk geen stoel meer over.

Ook zien wij de belangstelling voor de live muziek middagen groeien, al is er ondersteuning nodig om deze activiteit in 2020 door te zetten. Wij zijn ook erg trots op wat er allemaal gebeurd bij het taalcafé. Een mooi initiatief dat gestart is vanuit een samenwerking met het Buurtteam Lunetten en Welkom in Utrecht en wat nu vooral door buurtbewoners gerund wordt. Bewoners uit de wijk die vrijwillig ondersteuning bieden bij het leren van de Nederlandse taal. Mooi dat wij dit initiatief mogen faciliteren in onze ruimte.

Tot slot willen wij nog melden dat ook steeds meer groepen bij ons komen lunchen en dat de ruimte voor zowel verjaardagen als muzikale activiteiten dankbaar gebruikt worden.

Kortom genoeg om tevreden en trots terug te kijken en vooruit te blikken op een spetterend 2020!